Hukka kävi ensimmäisenä keväänään pari kertaa kokeilemassa näyttelijän uraa match show'ssa, eli leikkimielisessä koiranäyttelyssä. Pentuluokassa sai vielä paljon anteeksi, mutta eipä tuo silti vakuuttanut. :) Ensimmäisellä kertaa saatiin vaatimattomasti Sin-, toisella kertaa se jo sijoittui, muistaakseni Sin4 ja kolmannella hihnaan kiinnitettiin punainen nauha, mutta kehästä poistuttiin väsymyksestä turhautuneen koiran kanssa sijoittumatta. Selkeästi nousujohteinen ura, mutta Pun- jäi silti viimeiseksi, sillä sen jälkeen ollaan lähinnä turisteiltu ja opeteltu käyttäytymään (eli lähinnä olemaan haukkumatta).

Erään tapahtuman yhteydessä oli ShowHau-kiertueen kuvausrekka, jonne raahasin räkänokan esiintymään. Kuvasta tuli varsin kelvollinen, vaikka koira ei olisi millään malttanut pysyä paikoillaan.

Showhau_pieni-normal.jpg

 

Pitäis treenata enemmän luoksepäästävyyttä. Ehkä mätsärit ei ole kuitenkaan oikea paikka, sillä tuomarilla ei välttämättä ole aikaa alkaa kouluttamaan. Jos treenikentällä saadaan homma sujumaan, niin saatetaan tänäkin vuonna kokeilla kerran tai pari onneamme jossain pikkutapahtumassa. Seisomista onkin jo harjoiteltu, kuvassa Hukka 10kk käskyn alla, mutta ei aseteltuna. 

Huk_10kk_pieni-normal.jpg

Eihän siitä toki koskaan näyttelykoiraa tule. Harmaa väri ja suora selkä takaavat sen, että meidät naurettais kehästä ulos hätäseen H:n kanssa. Eikä sitä esiintyjäksi ole otettukaan, korkeintaan jossain komediasarjassa saatettaisiin menestyä :)
Silti se on komein kaikista.